Camp-let Classic North Limited Edition vouwwagen

Een unieke vouwwagen voor het hele gezin.

Download brochure

Camp-let Classic North Limited Edition vouwwagen

Als ode aan de Scandinavische natuur en de Deense designtradities lanceert Isabella Camp-let nu een Limited Edition van de elegante Camp-let Classic vouwwagen.

Met een Camp-let Classic North Limited Edition vouwwagen haal je een unieke en ruime vouwwagen in huis met voldoende plek voor het hele gezin. De Classic heeft twee slaapcabines met comfortabele koudschuimmatrassen, een tentschort met opbergvakken, slimme opbergmogelijkheden en ventilatieopeningen voor een prettig binnenklimaat.

Elke Camp-let is uniek
De 100 exemplaren van de nieuwe, op Scandinavië geïnspireerde Camp-let Classic North Limited Edition vouwwagen krijgen elk een uniek nummer. Elke wagen krijgt een eigen nummer en wordt persoonlijk gesigneerd in de fabriek in Denemarken. Omdat Camp-let in 1969 werd opgericht, lopen de chassisnummers van de 100 exemplaren van nummer 69001 tot en met nummer 69100.

Camp-let betekent letterlijk ”makkelijk kamperen” en dat is precies waar het bij een Isabella Camp-let om draait. De Camp-let is een compacte, makkelijk te manoeuvreren en aerodynamische vouwwagen. Dankzij de speciale schokdempers van de vouwwagen, merk je niet eens dat je met een aanhanger rijdt. Bovendien zorgt het lage gewicht van 250 kg ervoor dat een Camp-let zelfs door de kleinste auto‘s kan worden getrokken.

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Demonstratie

Technische gegevens

Oppervlakte18 m² (zonder luifel)
Leeg gewicht250 Kg
Max. toelaatbaar gewicht500 Kg
Wielmaten13 inch

Accessoires & opties

Accessoires

  • Disselbak
  • Lichtgewicht dakkoffer
  • Fietsenrek

Ervaringen

Top service & gezelligheid

Voordat je er met de aangekochte vouwwagen de deur verlaat is alles ondersteboven gehaald ter controle, zodat je geen verrassingen tegenkomt als je gaat opbouwen dat is echte service en wij een zeer tevreden klant top Bravo en was ook gezellig tot snel voor een bakkie

Marco Walker
Bedankt voor jullie service en meedenken

Bedankt voor jullie service en meedenken deze week. We weten nu eindelijk hoe we dit jaar op vakantie gaan!

José Merjenburgh
Geen gejaag, alle tijd voor vragen

Wat een fijne mensen Jolanda en Robin. Geen gejaag, alle tijd voor vragen, voordoen hoe het moet, nette prijs, meedenken in de beste aanschaf met onze overgang van gezin met 4 pubers naar 2 ouders en losse pubervakanties.

Jolanda Voskea
Mooie showroom en leuke mensen

Een super mooie showroom met ruim aanbod. Er werken hele fijne, leuke mensen die je goed kunnen adviseren!

Maria Belen Lecaro

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom