Comfortabel kamperen begint hier. Ontdek de vouwwagenwereld van Bravo! 

De vouwwagenwereld van Bravo

Wat begon als hobby aan huis in 1989, is uitgegroeid tot één van de grootste vouwwagenspecialisten van Nederland. We geloven dat de zoektocht naar de perfecte vouwwagen, net zo gezellig moet zijn als op de camping zelf. Daarom staan wij voor persoonlijke en goede service door vakmensen die zelf ook elk jaar op de camping staan.

Het team

Ons team bestaat al jaren uit de vertrouwde gezichten van Jolanda & Robin en vanaf 2008 is Joke aan het team toegevoegd. Karel versterkt het team vanaf 2013 en samen hebben we de afgelopen jaren al ontelbare gezinnen aan de voor hun perfecte vouwwagen geholpen voor onvergetelijke vakanties.

In 2021 hebben wij met trots ons 30-jarig jubileum mogen vieren. We hopen nog vele jaren mensen blij te maken met de perfecte vouwwagen.

Kids bioscoop

Soms is de aandacht die uw kind(eren) hebben korter dan dat de zoektocht naar een vouwwagen duurt. Daarom hebben we een Kids bioscoop in onze showroom geïnstalleerd.

Zo kunt u zich rustig laten adviseren over de perfecte vouwwagen voor u, en vermaken de kinderen zich in de bioscoop.

Zithoek

Even lekker tot rust komen na een dag in onze showroom? Bij Bravo hebben wij een vernieuwde zithoek in de showroom gevestigd. U kunt hier nog comfortabel en rustig zitten. Dit natuurlijk onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.

Onze showroom

We zitten met Bravo Vouwwagenwereld middenin een fantastisch recreatiegebied met ongekende mogelijkheden en een grote verscheidenheid aan campings die gericht zijn op het echte kamperen, waardoor de plaats Ommen ook op de kaart staat.

Kom gezellig langs voor meer inspiratie en persoonlijk advies.

Virtuele tour door de showroom

Kom gezellig langs voor meer inspiratie en persoonlijk advies.