Campwerk vouwwagens

Nieuw bij Bravo Vouwwagenwereld! Kwaliteit vouwwagens van Campwerk. Slaapcomfort en gemakkelijk opzetten staan bij vouwwagens van Campwerk centraal. Ze maken al een lange tijd kampeeroplossingen die uw mobiliteit vergroten en u kunt de vouwwagen volledig aanpassen aan jouw wensen. Een robuuste en veilige aanhanger met een stoere uitstraling, die volledig wordt voorzien van een praktisch ontworpen tent met comfort. Met de vouwwagens van Campwerk staan nieuwe herinneringen maken centraal.

Download brochure

Gemakkelijk kamperen met een vouwwagen van Campwerk

De laatste jaren worden eigenschappen als opzetgemak, slaapcomfort en een stoere uitstraling steeds belangrijker bij de aanschaf van een vouwwagen en kampeervakanties. Deze kenmerken zijn goed terug te zien bij de vouwwagen modellen van Campwerk. Met meer dan 10 jaar ervaring is het inmiddels geen nieuwkomer meer, maar het is wel een vernieuwend merk met een zeer stoere uitstraling. De vouwwagens zijn van zeer hoge kwaliteit.

Kom deze kampeeroplossingen bewonderen in onze showroom in Ommen. We hebben verschillende modellen staan, waardoor u rustig de vouwwagens van Campwerk kunt ervaren. Daarnaast is het mogelijk het volledig naar uw wensen en eisen te personaliseren. Het maakt dus niet uit of u met 2 personen of een groter gezin gebruik wilt maken van de vouwwagen.

Vind de perfecte vouwwagen!

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kopen van een vouwwagen, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!

Geïnteresseerd? We laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Onze Campwerk modellen

Campwerk Economy
Ruimtewonder met een enorm bed: de vouwwagen is snel op te zetten, uitbreidbaar en ideaal voor begin
Campwerk Family
Of je een klein of groot gezin hebt, hier heeft iedereen genoeg plek om goed te kunnen slapen.

Reviews

Goede service is bij Bravo Ommen vanzelfsprekend.

Mijn camp-Let bij Bravo in 2017 nieuw gekocht en dat alles tot volle tevredenheid. Goede service is bij Bravo Ommen vanzelfsprekend. En gelukkig hebben zij ook verstand van zaken. Een beschadiging aan de bak (polyester) is destijds prima gerepareerd. En vorige week zijn ook de stangen weer netjes in de goede vorm teruggebogen. Kortom ik heb niets te klagen en ik kom er graag terug.

Ton Driessen
Bijzonder vriendelijk geholpen

Als ‘alleen’ Campeerder lang gezocht naar een handige vouwwagen. Tot ik bij Bravo de Keizer tenttrailer tegenkwam. Tijdens een eerste bezoek bijzonder vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad. En natuurlijk koffie. Een week later samen met m’n dochter nogmaals kijken. Ik had me aangemeld via de mail. Na een eerste kop koffie waarbij ik wel liet merken dat de vis aan de haak zat, toch nog alle tijd voor uitleg en een goede demonstratie. Dan nog maar een kop koffie. Geweldig. Leuke zaak, leuke mensen, goede voorlichting en heerlijke koffie.

Bert Luining
Zeker een aanrader!

We hebben een vouwwagen gekocht bij Bravo. De verkoopster nam uitgebreid de tijd voor ons. Heel prettig. Zeker een aanrader!

Antje van der Nagel
Uitstekende service

Vandaag hier een tweede hands vouwagen gekocht. Eerst telefonisch contact gehad en hier uitgebreid voorgelicht over de aanwezige occasions waar wij op zoek naar waren. Het mooie is, dat je een occasion kan reserveren via de website.
Tijdens het bezoek aan Bravo welkom geheten met koffie en rustig kunnen rondkijken zonder opdringerige verkopers. Uiteindelijk is er voor ons nog een vouwwagen opgezet die dezelfde dag was binnengekomen. Dat is nog eens service. Uiteindelijk gekozen voor de vouwagen die net was binnengekomen. Bedankt Bravo voor de uitstekende service.

Jeroen Vleer
Top service & gezelligheid

Voordat je er met de aangekochte vouwwagen de deur verlaat is alles ondersteboven gehaald ter controle, zodat je geen verrassingen tegenkomt als je gaat opbouwen dat is echte service en wij een zeer tevreden klant top Bravo en was ook gezellig tot snel voor een bakkie

Marco Walker
Warm aanbevolen

Bravo is meer dan een hele goede vouwwagenspecialist. Vakmanschap, service en de menselijke maat staan er hoog in het vaandel, zowel bij aankoop als bij onderhoud en verkoop. Warm aanbevolen.

Feliz Goos
Bedankt voor jullie service en meedenken

Bedankt voor jullie service en meedenken deze week. We weten nu eindelijk hoe we dit jaar op vakantie gaan!

José Merjenburgh
Kortom TOP!

Mooie winkel, met prachtige vouwwagens. Zowel nieuw als gebruikt! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor hun klanten. Laten de mogelijkheden van de diverse vouwwagens zien ( incl. demonstraties in- en uitklappen)

Luc Schafrat

Geïnteresseerd?

We adviseren u graag over alle mogelijkheden in onze showroom