Een vouwwagen kopen? Bij Bravo aan het juiste adres

Een caravan of vouwwagen kopen?

Gaat u voor het eerst met de kinderen naar de camping? Of gaat u al graag met een tent naar de camping, maar wilt u toch wat luxer op vakantie? U komt er dan snel achter dat er twee populaire keuzes zijn: de vouwwagen en de caravan.

Beide keuzes hebben hun eigen voor- en nadelen.

Bij Bravo Vouwwagenwereld willen we u graag laten zien wat voor ons de belangrijkste voordelen van een vouwwagen zijn. Hiermee willen we u goed genoeg informeren om te helpen met het beantwoorden van de belangrijke vraag: moet ik nu een caravan of vouwwagen kopen?

De voordelen van een vouwwagen

Er komen heel veel voordelen kijken bij het kamperen met een vouwwagen. Bravo Vouwwagenwereld zet graag de voornaamste voordelen op een rijtje voor u.

 1. Voordelig

  Een vouwwagen is in vergelijking met een caravan veel voordeliger.

 2. Opbergruimte

  Door de ‘bak’ van de vouwwagen heeft u ontzettend veel (effici├źnte) opbergruimte. Ideaal voor iedere vakantie.

 3. Groot bed

  Vouwwagens zijn befaamd om hun riante bedden! U heeft veel ruimte en dat zorgt voor een goed slaapcomfort. Ook zeer geschikt voor lange mensen.

 4. Makkelijk op te zetten

  Vouwwagens zijn makkelijk op te zetten en daarom vergt het weinig tijd. Hierdoor kunt u snel van uw vakantie genieten.

 5. Er is geen speciaal rijbewijs voor nodig en kan achter (bijna) elke auto

  Een vouwwagen is licht in gewicht, waardoor bijna elke auto de vouwwagen kan trekken. Ook kunnen de meeste vouwwagens met enkel een B rijbewijs gereden worden.

 6. Stalling

  Door het formaat heeft een vouwwagen minder stalling nodig. Hij kan hierdoor goedkoper gestald worden.

Een vouwwagen kopen bij Bravo Vouwwagenwereld

Bij Bravo hebben wij een ruim aanbod aan kwaliteit vouwwagens. Deze laten we ook maar al te graag (met een bakje koffie) aan u zien in onze ruime showroom.

Weet u niet welke vouwwagen het beste bij u past? Wij geven u graag persoonlijk advies over wat het beste bij uw (kampeer)wensen past!

U krijgt tevens uitgebreide demonstraties te zien. Deze laten u zien hoe makkelijk het is om een vouwwagen op te zetten.

Een vouwwagen kopen blijft natuurlijk een grote stap, maar bij Bravo proberen we u zo goed mogelijk te helpen om de juiste keuze te maken!

Wilt u advies of meer informatie? Kom dan snel langs in onze (virtuele) showroom!

Vind de perfecte vouwwagen

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kopen van een vouwwagen, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!

Geïnteresseerd? We laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.