Klein, betaalbaar en makkelijk

Kleine vouwwagen kopen: bij Bravo Vouwwagenwereld aan het juiste adres

Waarom een kleine vouwwagen kopen?

Gaan uw kinderen niet meer mee op vakantie? Of gaat u graag met zijn tweeën of alleen op vakantie? Dan hebben wij bij Bravo de perfecte oplossing voor u. Kleine vouwwagens! Met deze praktische, lichte en kleine vouwwagens gaat u zonder problemen op vakantie. U heeft de kleinere modellen in een ogenblik opgezet en u kunt dus snel genieten van uw vakantie. Naast de snelheid van het opzetten hebben de vouwwagens nog veel meer voordelen.

Vind de perfecte vouwwagen!

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kopen van een vouwwagen, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!

Het gemak van kleine vouwwagens

Een kleine vouwwagen is gemakkelijk, goedkoper en licht in gewicht. Doordat ze een stuk kleiner zijn dan gezinsvouwwagens, hebben deze vouwwagens ook veel minder stalling nodig. U kunt deze dus veel gemakkelijker stallen wanneer u niet op vakantie bent. Tevens kunnen deze tweepersoons vouwwagens achter auto’s met minder trekgewicht. Redenen genoeg om voor een kleine vouwwagen te kiezen.

Een kleine vouwwagen voor iedere kampeerder

Wilt u niet op één camping staan, maar op meerdere? Of heeft u niet het budget voor een grote vouwwagen? Dan zijn de tweepersoons vouwwagens bij Bravo geschikt voor u. U zet hem door het gewicht en het formaat in een handomdraai om. U kunt hierdoor snel genieten van uw welverdiende vakantie. Deze tweepersoons vouwwagens zijn ook gemakkelijk voor het verplaatsen van camping naar camping. U bent snel uitgepakt en ook weer snel onderweg.

Uitbreidmogelijkheden

Wilt u toch een keer met het gezin op vakantie, of wilt u simpelweg meer opslagruimte? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

De meeste kleine modellen zijn ook modulair. Dit wil zeggen dat ze ook weer uit te breiden zijn met optionele onderdelen. Een extra slaapcabine, een grotere voortent en extra opslagruimte zijn voorbeelden van de uitbreidingsmogelijkheden.

De kleine modellen bij Bravo Vouwwagenwereld

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom