Keizer Weekender vouwwagen

De compacte vouwwagen geschikt voor iedere auto.

Download brochure

Keizer Weekender vouwwagen

De Keizer Weekender vouwwagen is uniek in de vouwwagenwereld. Door het compacte formaat en lage gewicht is deze vouwwagen geschikt voor vrijwel iedere auto. Deze vouwwagen weegt slechts 165kg! Daarnaast is dit model snel opzetbaar en kun je dus snel genieten van de kampeervakantie. Voor de basistent heb je niet meer dan 5 minuten nodig.

Omdat deze vouwwagen compact is, is hij ook voordelig om aan te schaffen en te stallen. De Keizer Weekender wordt gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Heb je behoefte aan iets meer ruimte? Geen probleem! De Keizer Weekender vouwwagen is uit te breiden met verschillende opties. Denk hierbij aan een extra luifel of grondzeil. Alle opties staan onderaan deze pagina.

Bravo Vouwwagenwereld is de exclusieve dealer van de Keizer Weekender Tenttrailer.

Vind de perfecte vouwwagen

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kopen van een vouwwagen, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Demonstratie

Technische gegevens

Aanhanger255 x 130 x 86 cm
Met tentunit255 x 140 x 110 cm
Bakmaat144 x 94 x 34 cm(520L)
Basistent340 x 140 cm
Bedmaat200 x 140 cm
Matras200 x 132 cm
Staruimte170(120) x 140 cm
Voortent340 x 230 cm
Luifel300 x 200 cm
Aanhanger leeg102 kg
Basistent45 kg
Voortent20 kg
Bijlading333 kg
Totaal gewicht500 kg
Banden13 inch
Geremd/ongeremdOngeremd

Accessoires & opties

Opties

  • Grondzeil i..p.v. slikranden
  • Luifel aan de voortent
  • Zijkanten aan de luifel met ritsen en ramen
  • Uitbouw 120 x 190 cm
  • Reservewiel gemonteerd onder de aanhanger
  • Dissel fietsendrager tot 40 kg
  • SCM gekeurd koppelingsslot

Ervaringen

Goede service is bij Bravo Ommen vanzelfsprekend.

Mijn camp-Let bij Bravo in 2017 nieuw gekocht en dat alles tot volle tevredenheid. Goede service is bij Bravo Ommen vanzelfsprekend. En gelukkig hebben zij ook verstand van zaken. Een beschadiging aan de bak (polyester) is destijds prima gerepareerd. En vorige week zijn ook de stangen weer netjes in de goede vorm teruggebogen. Kortom ik heb niets te klagen en ik kom er graag terug.

Ton Driessen
Bijzonder vriendelijk geholpen

Als ‘alleen’ Campeerder lang gezocht naar een handige vouwwagen. Tot ik bij Bravo de Keizer tenttrailer tegenkwam. Tijdens een eerste bezoek bijzonder vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad. En natuurlijk koffie. Een week later samen met m’n dochter nogmaals kijken. Ik had me aangemeld via de mail. Na een eerste kop koffie waarbij ik wel liet merken dat de vis aan de haak zat, toch nog alle tijd voor uitleg en een goede demonstratie. Dan nog maar een kop koffie. Geweldig. Leuke zaak, leuke mensen, goede voorlichting en heerlijke koffie.

Bert Luining
Zeker een aanrader!

We hebben een vouwwagen gekocht bij Bravo. De verkoopster nam uitgebreid de tijd voor ons. Heel prettig. Zeker een aanrader!

Antje van der Nagel
Uitstekende service

Vandaag hier een tweede hands vouwagen gekocht. Eerst telefonisch contact gehad en hier uitgebreid voorgelicht over de aanwezige occasions waar wij op zoek naar waren. Het mooie is, dat je een occasion kan reserveren via de website.
Tijdens het bezoek aan Bravo welkom geheten met koffie en rustig kunnen rondkijken zonder opdringerige verkopers. Uiteindelijk is er voor ons nog een vouwwagen opgezet die dezelfde dag was binnengekomen. Dat is nog eens service. Uiteindelijk gekozen voor de vouwagen die net was binnengekomen. Bedankt Bravo voor de uitstekende service.

Jeroen Vleer
Top service & gezelligheid

Voordat je er met de aangekochte vouwwagen de deur verlaat is alles ondersteboven gehaald ter controle, zodat je geen verrassingen tegenkomt als je gaat opbouwen dat is echte service en wij een zeer tevreden klant top Bravo en was ook gezellig tot snel voor een bakkie

Marco Walker
Bedankt voor jullie service en meedenken

Bedankt voor jullie service en meedenken deze week. We weten nu eindelijk hoe we dit jaar op vakantie gaan!

José Merjenburgh
Geen gejaag, alle tijd voor vragen

Wat een fijne mensen Jolanda en Robin. Geen gejaag, alle tijd voor vragen, voordoen hoe het moet, nette prijs, meedenken in de beste aanschaf met onze overgang van gezin met 4 pubers naar 2 ouders en losse pubervakanties.

Jolanda Voskea
Kortom TOP!

Mooie winkel, met prachtige vouwwagens. Zowel nieuw als gebruikt! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor hun klanten. Laten de mogelijkheden van de diverse vouwwagens zien ( incl. demonstraties in- en uitklappen)

Luc Schafrat
Warm aanbevolen

Bravo is meer dan een hele goede vouwwagenspecialist. Vakmanschap, service en de menselijke maat staan er hoog in het vaandel, zowel bij aankoop als bij onderhoud en verkoop. Warm aanbevolen.

Feliz Goos

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom