Compact, snel en comfortabel

2-persoons vouwwagen kopen: bij Bravo Vouwwagenwereld aan het juiste adres

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Een unieke vakantie met een 2-persoons vouwwagen

In alle rust zonder de kinderen op vakantie, of gewoon lekker met zijn tweeën of alleen onderweg? Dan bent u bij Bravo met een 2-persoons vouwwagen geholpen. Met het kleine formaat van een tweepersoons vouwwagen is deze zeer praktisch en licht van gewicht. Ook heeft u deze vouwwagens in een handomdraai omgezet. Zo kan u zo snel mogelijk genieten van uw vakantie!

Tips bij het kopen van een vouwwagen

Het gemak van een 2-persoons vouwwagen

Het kleine formaat van de 2-persoons vouwwagen heeft veel voordelen. Het is eenvoudig op te zetten, het is licht(er) qua gewicht en uiteraard kleiner in formaat. De tweepersoons vouwwagen vraagt daarom ook minder stalruimte. Ook kunnen de tweepersoons vouwwagen achter auto’s met minder trekvermogen. Genoeg redenen om te kiezen voor een kleiner formaat.

Een 2-persoons vouwwagen voor ieder kampeermoment

Met de de 2-persoons vouwwagens bent u snel klaar met op- en afzetten. Praktisch voor als u snel wilt genieten op de camping. Ook is het tijdsefficiënt wanneer u graag op meerdere campings staat. U bent niet lang bezig met het opzetten van uw tweepersoons vouwwagen. In de ruime showroom van Bravo Vouwwagenwereld laten we ook nog eens graag zien hoe u die op kan zetten.

Modulair

U wilt meer opbergruimte in uw tweepersoons vouwwagen, of u wilt simpelweg weer een keer met de kinderen of vrienden weg. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken! De kleine modellen zijn ook uit te breiden met modulaire onderdelen. Zo kan u bijvoorbeeld een extra slaapcabine of een grotere voortent bevestigen. Bravo geeft u daar graag advies over!

De modellen hebben dus genoeg mogelijkheden om het voor u een passend en geschikt model te maken. Neem een kijkje wat Bravo voor mogelijkheden heeft.

De opties bij Bravo Vouwwagenwereld

Meer weten? Kom op bezoek in onze showroom!

Wilt u meer informatie over de opties bij Bravo? U bent van harte welkom in onze showroom in Ommen. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies over de 2-persoons vouwwagens. Bravo zorgt er voor dat u op vakantie kan met de vouwwagen die het beste bij u past!

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom