Compact, snel en comfortabel

2 Persoons vouwwagen kopen: bij Bravo Vouwwagenwereld aan het juiste adres


Een unieke vakantie met een 2 persoons vouwwagen

In alle rust zonder de kinderen op vakantie, of gewoon lekker met zijn tweeën of alleen onderweg? Dan bent u bij Bravo met een 2 persoons vouwwagen geholpen. Met het kleine formaat van een tweepersoons vouwwagen is deze zeer praktisch en licht van gewicht. Ook heeft u deze vouwwagens in een handomdraai omgezet. Zo kan u zo snel mogelijk genieten van uw vakantie!

Het gemak van een 2 persoons vouwwagen

Het kleine formaat van de 2 persoons vouwwagen heeft veel voordelen. Het is eenvoudig op te zetten, het is licht(er) qua gewicht en uiteraard kleiner in formaat. De tweepersoons vouwwagen vraagt daarom ook minder stalruimte. Ook kunnen de tweepersoons vouwwagen achter auto’s met minder trekvermogen. Genoeg redenen om te kiezen voor een kleiner formaat.

Een 2 persoons vouwwagen voor ieder kampeermoment

Met de de 2 persoons vouwwagens bent u snel klaar met op- en afzetten. Praktisch voor als u snel wil genieten op de camping. Ook is het tijdsefficiënt wanneer u graag op meerdere campings staat. U bent niet lang bezig met het opzetten van uw tweepersoons vouwwagen. Bij Bravo Vouwwagenwereld laten we ook nog eens graag hoe u die op kan zetten.

Modulair

U wilt meer opbergruimte in uw tweepersoons vouwwagen, of u wilt simpelweg weer een keer met de kinderen of vrienden weg. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken! De kleine modellen zijn ook uit te breiden met modulaire onderdelen. Zo kan u een extra slaapcabine bevestigen of een grotere voortent.

De modellen hebben dus genoeg mogelijkheden om het voor u een passend en geschikt model te maken. Neem snel een kijkje wat Bravo voor mogelijkheden heeft.

 

De opties bij Bravo Vouwwagenwereld

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom