3DOG Traildog vouwwagen

De ruimste 3Dog tent in het assortiment. Met 11 vierkante meter grondoppervlakte meer dan genoeg ruimte voor de hele familie.

Download brochure

3DOG Traildog vouwwagen

Met elf vierkante meter is de TrailDog juist bij families heel populair. De extra grote hoofdtent kan naar wens onderverdeeld worden, zodat er bijvoorbeeld een extra ruimte voor de kinderen ontstaat. Daarnaast kan het woongedeelte met de aanbouwtent tot maar liefst 36 vierkante meter uitgebreid worden. Door de twee extra ramen is er veel daglicht in de TrailDog en is hij lekker open en luchtig.

Net zoals bij alle andere modellen kunnen de afdekkingen van de grote panoramavensters met de bijgeleverde tentstokken als zonnescherm gebruikt worden. Het opzetten en het afbreken van de tent gaat heel eenvoudig, zoals je van ons gewend bent. En ook in de TrailDog word je tegen vocht en insecten beschermd door het geïntegreerde grondzeil en het muggengaas aan ramen en deuren.

Met of zonder keuken

In de grote spoelbak wast u groenten of doet u de afwas. Het tweepits gasstel heeft een traploze gasregeling. Met de stoot- en hittevrije glazen afdekking heeft u in een handomdraai een groot werkblad. Onderweg een kopje koffie zetten? Geen probleem, u hoeft alleen de zwenkdeur te openen. De oerdegelijke keukenmodule werkt helemaal op zichzelf, inclusief gas- en watervoorziening. Zo is de keuken makkelijk te verwijderen.

Vind de perfecte vouwwagen

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kopen van een vouwwagen, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Demonstratie

Technische gegevens

Oppervlakte11 m²
Leeg gewicht250 Kg
Max. toelaatbaar gewicht1000 Kg
Wielmaten195 x 70 R 14
Geremde TrailerStandaard
TypeOpen bagagewagen met V-dissel
KatoenWaterdicht katoenen doek: 750 mm waterkolom
Tenttrailer224x184x105

Voordelen

 • Hoge kwaliteit en solide bouwwijze
 • Modulair uit te bouwen ‘blokkendoossysteem’
 • Aanhangwagen zonder tentplatform te gebruiken
 • Snel en eenvoudig op- en afbouwen
 • Veel bergruimte en een hoog laadvermogen
 • Modern design en doordachte functionaliteit
 • Prima wegligging en een laag leeggewicht
 • Minimale onderhoudskosten
 • Aangenaam binnenklimaat en hoog slaapcomfort
 • Vast grondzeil in de basistent
 • Overal fijnmazig muggengaas
 • Extra sterke V-dissel voor transport extra bagage

Ervaringen

Goede service is bij Bravo Ommen vanzelfsprekend.

Mijn camp-Let bij Bravo in 2017 nieuw gekocht en dat alles tot volle tevredenheid. Goede service is bij Bravo Ommen vanzelfsprekend. En gelukkig hebben zij ook verstand van zaken. Een beschadiging aan de bak (polyester) is destijds prima gerepareerd. En vorige week zijn ook de stangen weer netjes in de goede vorm teruggebogen. Kortom ik heb niets te klagen en ik kom er graag terug.

Ton Driessen
Bijzonder vriendelijk geholpen

Als ‘alleen’ Campeerder lang gezocht naar een handige vouwwagen. Tot ik bij Bravo de Keizer tenttrailer tegenkwam. Tijdens een eerste bezoek bijzonder vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad. En natuurlijk koffie. Een week later samen met m’n dochter nogmaals kijken. Ik had me aangemeld via de mail. Na een eerste kop koffie waarbij ik wel liet merken dat de vis aan de haak zat, toch nog alle tijd voor uitleg en een goede demonstratie. Dan nog maar een kop koffie. Geweldig. Leuke zaak, leuke mensen, goede voorlichting en heerlijke koffie.

Bert Luining
Zeker een aanrader!

We hebben een vouwwagen gekocht bij Bravo. De verkoopster nam uitgebreid de tijd voor ons. Heel prettig. Zeker een aanrader!

Antje van der Nagel
Uitstekende service

Vandaag hier een tweede hands vouwagen gekocht. Eerst telefonisch contact gehad en hier uitgebreid voorgelicht over de aanwezige occasions waar wij op zoek naar waren. Het mooie is, dat je een occasion kan reserveren via de website.
Tijdens het bezoek aan Bravo welkom geheten met koffie en rustig kunnen rondkijken zonder opdringerige verkopers. Uiteindelijk is er voor ons nog een vouwwagen opgezet die dezelfde dag was binnengekomen. Dat is nog eens service. Uiteindelijk gekozen voor de vouwagen die net was binnengekomen. Bedankt Bravo voor de uitstekende service.

Jeroen Vleer
Top service & gezelligheid

Voordat je er met de aangekochte vouwwagen de deur verlaat is alles ondersteboven gehaald ter controle, zodat je geen verrassingen tegenkomt als je gaat opbouwen dat is echte service en wij een zeer tevreden klant top Bravo en was ook gezellig tot snel voor een bakkie

Marco Walker
Bedankt voor jullie service en meedenken

Bedankt voor jullie service en meedenken deze week. We weten nu eindelijk hoe we dit jaar op vakantie gaan!

José Merjenburgh
Geen gejaag, alle tijd voor vragen

Wat een fijne mensen Jolanda en Robin. Geen gejaag, alle tijd voor vragen, voordoen hoe het moet, nette prijs, meedenken in de beste aanschaf met onze overgang van gezin met 4 pubers naar 2 ouders en losse pubervakanties.

Jolanda Voskea
Kortom TOP!

Mooie winkel, met prachtige vouwwagens. Zowel nieuw als gebruikt! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor hun klanten. Laten de mogelijkheden van de diverse vouwwagens zien ( incl. demonstraties in- en uitklappen)

Luc Schafrat
Warm aanbevolen

Bravo is meer dan een hele goede vouwwagenspecialist. Vakmanschap, service en de menselijke maat staan er hoog in het vaandel, zowel bij aankoop als bij onderhoud en verkoop. Warm aanbevolen.

Feliz Goos

Geïnteresseerd? We geven u graag persoonlijk advies in onze showroom