Vouwwagen voordeel voor vroege vogels bij Bravo Vouwwagenwereld. Alleen in februari nog. 

Wees er snel bij! Wegens succes verlengd t/m februari.

Vouwwagen voordeel voor vroege vogels

We hebben nu een hele leuke actie bij Bravo Vouwwagenwereld! Koop uw nieuwe vouwwagen met voordeel en extra’s zodat u zeker weet dat u in 2024 onbezorgd op vakantie kunt genieten. Zorg dat u op tijd bent met oriënteren zodat u zeker niet te laat bent voor uw vouwwagenvakantie van volgend jaar. We hebben al onze modellen opgesteld staan in de showroom. U kunt de vouwwagens dus van binnen én buiten ervaren. Daarnaast bieden we, zoals u van ons gewend bent, gratis koffie/thee en parkeerplekken aan!

Koop nu snel je vouwwagen met voordeel!

De vouwwagen voordeel voor vroege vogels actie is weer terug van weggeweest. We hebben nog enkele modellen van 2023 en veel gebruikte modellen met een extra vroege voordeel actie! Wat deze actie precies inhoudt, houden we nog even geheim. Voor de extra aanbiedingen ben je welkom in onze prachtige showroom in Ommen.

Wilt u in het voorjaar al op vakantie? Wees er dan snel bij! Op tijd plannen is belangrijk om zeker te weten dat u onbezorgd met de vouwwagen op vakantie kunt!

Tijdelijke actie!

Wat houdt de actie precies in?

Gratis goodybag bij elk verkochte vouwwagen

30 Jarig Bravo Goodybag

De goodybag is een handige rugtas (zie afbeelding hierboven) met daarin leuke gadgets voor op de camping. De inhoud van de goodybag blijft een verrassing!

Gratis stalling en extra aanbiedingen in de showroom

Tot april 2024 ontvang je gratis stalling tijdens de vroege vogel actie! Naast deze extra’s hebben we ook nog extra acties in de showroom. Wat die precies inhouden, willen we nog niet verklappen. Daarvoor ben je welkom in onze showroom in Ommen!

Vind de perfecte vouwwagen

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kopen van een vouwwagen, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Aangepaste openingstijden

In de periode van oktober t/m februari heeft Bravo Vouwwagenwereld aangepaste openingstijden. Hieronder een overzicht op welke dagen we wel/niet zijn geopend. U kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via het formulier hieronder! U bent dan verzekerd van persoonlijke aandacht van een van onze deskundige medewerkers.

MaandagAlleen geopend op afspraak
DinsdagAlleen geopend op afspraak
WoensdagAlleen geopend op afspraak
Donderdag9:30 – 17:00 uur
Vrijdag9:30 – 17:00 uur
Zaterdag9:30 – 16:00 uur
ZondagGesloten
  • Geef aan welke dag het beste voor u uitkomt voor de personal shopping. Als u een datum vooruit wilt plannen, kunt u dat aangeven in het opmerkingen veld hieronder.
  • Geef aan welke uren u verwacht bij ons in de showroom te zijn. U kunt meerdere vakjes aankruisen.
  • Wat is de intentie van uw bezoek? (i.v.m. onze personeelsplanning)
  • Geef aan met hoeveel personen u wilt komen.
  • Als u nog vragen/opmerkingen/wensen/o.i.d. heeft, kunt u dat hier aan ons laten weten.