Vouwwagen voordeel voor vroege vogels bij Bravo Vouwwagenwereld.

Actie t/m 31 oktober

We hebben nu een hele leuke actie bij Bravo Vouwwagenwereld tijdens de oktober kampeermaand! Koop je vouwwagen met veel voordeel en extra’s zodat je zeker weet dat je in 2021 (of zelfs nog in 2020!) onbezorgd op vakantie kunt genieten. We hebben al onze modellen opgesteld staan in de showroom. Je kunt de vouwwagens dus van binnen én buiten ervaren. Daarnaast bieden we, zoals je van ons gewend bent, gratis koffie/thee en parkeerplekken aan!

Eigen huisshow op zondag 25 oktober

Op zondag 25 oktober bent u van harte welkom in onze showroom. We zijn dan geopend van 11u tot 16u met onze eigen huisshow! U kunt dan genieten van een hapje en een drankje terwijl u rustig ons vouwwagenaanbod kunt bewonderen. Tijdens onze eigen huisshow is de Vouwwagen Voordeel actie geldig! Daar bovenop geven we nog een gratis goodybag weg bij elk verkochte vouwwagen. Nog meer voordeel dus!

Om verzekerd te zijn van persoonlijke aandacht door een van onze medewerkers, kunt u een afspraak inplannen! U kunt ook zonder afspraak onze showroom bezoeken tijdens onze huisshow.

Koop nu je vouwwagen met extra voordeel!

De vouwwagen voordeel voor vroege vogels actie loopt t/m 31 oktober. Tot die tijd kun je bij ons een vouwwagen aanschaffen met veel voordeel en extra’s. Zo geniet je van €500 korting op accessoires, een gratis onderhoudsbeurt op onze occasion modellen en geen aanbetaling op nieuwe modellen! Daarnaast hebben vouwwagenproducenten zoals Trigano, Camp-let en Raclet aangegeven dat de prijzen in 2021 fors omhooggaan als gevolg van het coronavirus. Als je tijdens de actie een van die modellen aanschaft bij Bravo, betaal je de aanschafprijs van 2020. Bekijk hieronder wat de actie precies inhoudt!

Actie loopt t/m 31 oktober!

Wat houdt de actie precies in?

Nieuwste modellen van Trigano, Camp-let & Raclet

Bij de nieuwste vouwwagenmodellen van de merken Trigano, Camp-let en Raclet komt er helaas een forse prijsverhoging in 2021. Dit heeft alles te maken met de coronacrisis waardoor materialen en grondstoffen steeds duurder zijn geworden. Als je een nieuw vouwwagenmodel koopt bij Bravo vóór 31 oktober, krijg je de volgende voordelen*:

  • Aanschafprijs van 2020 (dus zonder prijsverhoging!)
  • Geen aanbetaling nodig

*Vraag naar de voorwaarden

Showroommodellen van Trigano, Camp-let & Raclet

Natuurlijk hebben we ook een leuke actie op onze showroommodellen! Deze modellen zijn zeer geschikt voor al uw vouwwagenvakanties. Je kunt deze vouwwagens uitgestald bij ons in de fysieke showroom ervaren. Als je een showroom vouwwagenmodel koopt bij Bravo vóór 31 oktober, krijg je de volgende voordelen*:

  • Betaal 50% na factuur
  • Betaal 50% bij het ophalen in maart/april
  • €500 voordeel op accessoires

*Vraag naar de voorwaarden

Tweedehands vouwwagens van bekende merken

De vouwwagen voordeel voor vroege vogels actie geldt ook voor al onze tweedehands vouwwagens. Onze vouwwagen occasions worden altijd goed gecontroleerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan!  Als je een tweedehands vouwwagenmodel koopt bij Bravo vóór 31 oktober, krijg je de volgende voordelen*:

  • Gratis onderhoudsbeurt
  • Stalling tot april 2021 helemaal gratis
  • Scherp geprijsde occasions

*Vraag naar de voorwaarden

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Aangepaste openingstijden

In de periode van oktober t/m februari heeft Bravo Vouwwagenwereld aangepaste openingstijden. Hieronder een overzicht op welke dagen we wel/niet zijn geopend. Je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via de knop hieronder! Je bent dan verzekerd van persoonlijke aandacht van een van onze deskundige medewerkers.

MaandagAlleen geopend op afspraak
DinsdagAlleen geopend op afspraak
WoensdagAlleen geopend op afspraak
Donderdag9:30 – 17:00 uur
Vrijdag9:30 – 17:00 uur
Zaterdag9:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten