Vouwwagen voordeel voor vroege vogels bij Bravo Vouwwagenwereld. Wegens succes verlengd!

Wees er snel bij!

Vouwwagen voordeel voor vroege vogels

We hebben nu een hele leuke actie bij Bravo Vouwwagenwereld! Koop uw nieuwe vouwwagen met voordeel en extra’s zodat u zeker weet dat u in 2023 onbezorgd op vakantie kunt genieten. Zorg dat u op tijd bent met oriënteren zodat u zeker niet te laat bent voor uw vouwwagenvakantie van volgend jaar. We hebben al onze modellen opgesteld staan in de showroom. U kunt de vouwwagens dus van binnen én buiten ervaren. Daarnaast bieden we, zoals u van ons gewend bent, gratis koffie/thee en parkeerplekken aan!

Koop nu snel je vouwwagen met voordeel!

De vouwwagen voordeel voor vroege vogels actie is wegens succes verlengd en loopt t/m eind december. Tot die tijd kunt u bij ons een vouwwagen model uit 2023 aanschaffen met voordeel en extra’s. U krijgt o.a. een gratis kuipzeil t.w.v. €350 – €500 (afhankelijk van het model m.u.v. Keizer Tenttrailer). We hebben nog enkele modellen van 2022 met een extra vroege voordeel actie!

Wilt u in het voorjaar al op vakantie? Wees er dan snel bij! Op tijd plannen is belangrijk om zeker te weten dat u onbezorgd met de vouwwagen op vakantie kunt!

Actie loopt t/m eind december!

Wat houdt de actie precies in?

Nieuwe vouwwagens: voordeel t.w.v. €350 – €500

We hebben een leuke actie op onze nieuwe vouwwagens! Deze modellen zijn zeer geschikt voor al uw vouwwagenvakanties. U kunt deze vouwwagens uitgestald bij ons in de fysieke showroom ervaren. Als u een nieuw vouwwagenmodel koopt bij Bravo vóór het einde van 2022, krijgt u een gratis kuipzeil t.w.v. €350 – €500!

Gratis goodybag bij elk verkochte vouwwagen

30 Jarig Bravo Goodybag

De goodybag is een handige rugtas (zie afbeelding hierboven) met daarin leuke gadgets voor op de camping. De inhoud van de goodybag blijft een verrassing!

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Aangepaste openingstijden

In de periode van oktober t/m februari heeft Bravo Vouwwagenwereld aangepaste openingstijden. Hieronder een overzicht op welke dagen we wel/niet zijn geopend. U kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via het formulier hieronder! U bent dan verzekerd van persoonlijke aandacht van een van onze deskundige medewerkers.

MaandagAlleen geopend op afspraak
DinsdagAlleen geopend op afspraak
WoensdagAlleen geopend op afspraak
Donderdag9:30 – 17:00 uur
Vrijdag9:30 – 17:00 uur
Zaterdag9:30 – 16:00 uur
ZondagGesloten
  • Geef aan welke dag het beste voor u uitkomt voor de personal shopping. Als u een datum vooruit wilt plannen, kunt u dat aangeven in het opmerkingen veld hieronder.
  • Geef aan welke uren u verwacht bij ons in de showroom te zijn. U kunt meerdere vakjes aankruisen.
  • Wat is de intentie van uw bezoek? (i.v.m. onze personeelsplanning)
  • Geef aan met hoeveel personen u wilt komen.
  • Als u nog vragen/opmerkingen/wensen/o.i.d. heeft, kunt u dat hier aan ons laten weten.