Vouwwagen snel opzetten

Stelt u zich eens voor: u komt na een lange dag reizen aan op uw camping. Terwijl uw medekampeerders nog druk in de weer zijn met het opzetten van hun tenten, klapt u uw vouwwagen open en als een ware goochelaar tovert u deze binnen een mum van tijd tevoorschijn. Waardoor uw vakantieplezier gelijk van start kan gaan, zonder gedoe en urenlang bezig te zijn met de opbouw van uw vouwwagen. 

Of u nu een doorgewinterde kampeerder bent die van plek naar plek trekt, of iemand die gewoon wil ontspannen zonder gedoe, bij Bravo Vouwwagenwereld maken we deze ideale situatie werkelijkheid! Lees verder en ontdek hoe uw kampeerervaring een fluitje van een cent kan worden.

De techniek achter snel opzetbare vouwwagens

Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen is het opzetten van een vouwwagen nog nooit zo eenvoudig geweest. Het tijdperk van verwarrende handleidingen en het geknoei met tentstokken behoort voorgoed tot het verleden. Alles is geoptimaliseerd om uw kampeeravonturen probleemloos en ontspannen te maken. Slimme opbergoplossingen tot intuïtieve opzetsystemen zorgen ervoor dat het opzetten van uw vouwwagen kinderspel wordt.

Welke vouwwagenmodellen staan het snelst? 

Met de volgende snelklapper modellen van Bravo Vouwwagenwereld kunt u in enkele minuten uw comfortabele thuisbasis creëren. Deze term wordt gebruikt voor vouwwagens die met minimale moeite en tijd kunnen worden opgezet, zonder in te leveren op comfort en gemak die ze bieden. Bovendien klappen deze vouwwagens niet alleen razendsnel uit, maar ze zijn ook eenvoudig in te klappen. Wat wilt u nog meer?

Camp-let Dream 

De IsabellaCamp-let Dream vouwwagen is een modern model met frisse Scandinavische kleuren. Het ideale aan deze compacte vouwwagen is dat dit model binnen no-time kan worden opgezet en weer kan worden opgeborgen. Al binnen ongeveer 15 minuten kan deze vouwwagen worden opgezet, inclusief voortent. Bovendien bestaat dit model uit verrassend veel leefruimte en is de vouwwagen zeer flexibel in te richten. Zo kunt u gemakkelijk een extra slaapruimte toevoegen door aan deze twee personen vouwwagen nog eens twee slaapplaatsen toe te voegen. De Camp-let Dream is dus een uitstekend model om comfortabel en met gemak van het kampeerleven te genieten!

Trigano CampTrail 

De Trigano CampTrail heeft een elegante uitstraling en is uitzonderlijk comfortabel. Maar wat dit model vooral zeer gewild maakt, is de snelle montage van de vouwwagen. In één enkele beweging staat de vouwwagen al klaar, zonder enige gebruik van tentharingen. Zo kunt u direct genieten van de bijzonder lichte leefruimte en het slaapgedeelte met verduisterde cabine. Ervaar het gemak en de luxe van de Trigano Camptrail.

Kies het juiste formaat

Ervaar zelf het gemak van deze vouwwagens en kom langs in onze showroom in Ommen! Onze experts helpen u graag bij het ontdekken van de perfecte vouwwagen die aan al uw wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar nieuwe vouwwagens of tweedehands vouwwagens, ons diverse assortiment biedt gegarandeerd een model dat bij u past. Wacht niet langer en start uw ultieme vouwwagen avontuur samen met Bravo Vouwwagenwereld!

Vind de perfecte vouwwagen!

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kiezen tussen de verschillende merken, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!