Personal shopping tijdens Pasen. Wij zijn geopend.

De vouwwagenwereld van Bravo tijdens Pasen

Pasen is een van de gezelligste tijd van het jaar. Wij van Bravo kijken hier dan ook naar uit en zijn daarom op tweede paasdag gewoon geopend. Deze bijzondere tijden vragen om creatieve oplossingen. Wij begrijpen dat het niet prettig voelt om te winkelen in een drukke showroom. Daarom organiseren wij geen paasshow, maar personal shopping tijdens Pasen. Op deze manier kunnen wij de drukte in onze showroom controleren en ons aan de strenge richtlijnen van de RIVM houden. Voor jullie en onze veiligheid.

Vul het formulier in op deze pagina om u aan te melden voor personal shopping tijdens tweede paasdag.

Ondanks onze grote showroom mogen daarom maar 8 bezoekers tegelijkertijd naar binnen. Om de drukte te controleren hebben we tweede paasdag in 3 dagdelen ingedeeld. Op deze manier kunnen jullie onbezorgd in onze showroom rondneuzen zonder de klok in de gaten te houden. We heten u van harte welkom op de tweede paasdag.

Dagdeel 1 van 11-13 uurDagdeel 2 van 13-15 uurDagdeel 3 van 15-17 uur
8 personen8 personen8 personen

Er zijn voldoende Bravo medewerkers aanwezig om dezelfde persoonlijk service en gastvrijheid te bieden die jullie van ons gewend zijn. Ook tijdens klantencontact nemen wij de maatregelen van het RIVM serieus. Wanneer de dagdelen niet vol zijn is vrije inloop natuurlijk ook mogelijk.

Omdat er per dagdeel maar 8 personen onze showroom binnen mogen, vragen wij om in een zo klein mogelijke groep te komen. Echter snappen wij dat een vouwwagen een aankoop is voor het hele gezin. We hopen hierin op jullie begrip.

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor personal shopping tijdens tweede paasdag.

  • Geef aan welke dag het beste voor u uitkomt voor de personal shopping. Als u een datum vooruit wilt plannen, kunt u dat aangeven in het opmerkingen veld hieronder.
  • Geef aan welke uren u verwacht bij ons in de showroom te zijn. U kunt meerdere vakjes aankruisen.
  • Wat is de intentie van uw bezoek? (i.v.m. onze personeelsplanning)
  • Geef aan met hoeveel personen u wilt komen.
  • Als u nog vragen/opmerkingen/wensen/o.i.d. heeft, kunt u dat hier aan ons laten weten.
Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Gebruikte modellen

We hebben een ruim aanbod aan tweedehands vouwwagens, bekijk hier onze occasions. Onze showroom staat gevuld met betrouwbare merken, zoals; Keizer tenttrailer, Trigano, Zambezi, Camp-let en veel meer!  U kunt gebruik maken van onze snelle levering of van onze gratis stalling. Zo bent u onbezorgd klaar voor de zomer!

Nieuwe modellen

Ook voor nieuwe modellen vouwwagens moet je bij Bravo zijn. Ons met zorg geselecteerde aanbod bestaat uit vouwwagen modellen van Trigano, Camp-let, Raclet, en Keizer tenttrailer. Bekijk hier ons gehele aanbod.

Omdat een aantal vouwwagenfabrikanten hun deuren gesloten hebben, zijn niet alle nieuwe modellen voorradig. Wij kunnen voor u deze modellen reserveren, zodat u de eerste in de wachtrij staat wanneer de productie weer van start gaat.

Kom gezellig personal shoppen op tweede paasdag bij Bravo Vouwwagenwereld!

Vul het formulier in op deze pagina om je aan te melden.