Luxe vouwwagen: het comfortabele kampeerleven bij Bravo

Het ultieme gevoel van vrijheid: genieten van de natuur en toch omringd zijn door het comfort van thuis. Dit is wat u te wachten staat als u met een luxe vouwwagen van Bravo Vouwwagenwereld op reis gaat. Ontspannen onder het geluid van vogelgezang terwijl u heerlijk op een comfortabel matras ligt in een donkere slaapcabine. Een reis met een van onze luxe vouwwagens zal uw hart zeker sneller doen kloppen.

Vind de perfecte vouwwagen!

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het kopen van een vouwwagen, hebben we de beste tips bij elkaar verzameld. Zo kunt u genieten van een droomvakantie met de perfecte vouwwagen!

Het gemak van een luxe vouwwagen 

Een luxe vouwwagen biedt u alle gemak dat u nodig heeft, zowel op de weg als op uw bestemming. Door het compacte en lichte gewicht rijdt u zorgeloos naar uw bestemming toe. Eenmaal aangekomen, bent u binnen enkele minuten klaar om te kamperen dankzij de moderne opbouwsystemen. Zodat u alvast kunt beginnen met genieten van uw vakantie!

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens

Genoeg ruimte

Een luxe vouwwagen speelt in op de vrijheid en beweging van een vouwwagen zonder het in leveren van kwaliteit of kastruimte. Door de veelzijdige leef- en opbergruimte van een luxe vouwwagen heeft u altijd voldoende plek voor al uw vakantiespullen. In combinatie met een eigen kookruimte en ruime slaapcabines biedt een luxe vouwwagen het ultieme comfort na een drukke dag vol avontuur in de natuur. Perfect voor elke outdoor liefhebber.

Aanvullende opties 

Het extra voordeel aan een luxe vouwwagen is dat u hem zo comfortabel kunt maken als u zelf wilt. De vouwwagens kunnen namelijk uitgebreid worden met diverse luxe opties en kunnen in grootte toenemen afhankelijk van uw wensen en gezinsgrootte. Door het toevoegen van extra’s als uitklapbare luifels, zijtenten en slaapcabines, kan de vouwwagen zo ruim gemaakt worden als u zelf wenst.

Camp-let Passion

Bravo biedt verschillende modellen luxe vouwwagens. Een favoriet is de Camp-let Passion. De vouwwagen met ingebouwde rolgordijnen zorgt ervoor dat het overdag binnen lekker koel blijft en dat uw nachtrust niet wordt verstoord door de eerste vroege ochtend stralen van de opkomende zon. De vouwwagen van 18m² is perfect voor een gezin van vier. Maar dit model kan ook gemakkelijk worden uitgebreid naar maximaal acht slaapplaatsen door een uitbouw aan beide zijden. De eindeloze opties van de Camp-let Passion bieden dus voor ieder wat wils!

Ontdek de Camp-let Passion

Trigano ITINÉA

De luxe vouwwagen van Trigano genaamd ITINÉA biedt een hoogwaardige kwaliteit die elke vakantieganger zich kan wensen. Of u nu op zoek bent naar comfort, elegantie of gemak, deze luxe vouwwagen voldoet aan alle eisen. Binnen enkele seconden zet u dit model in elkaar, zonder het gebruik van haringen. Dankzij de grote ramen aan de voorzijde en de zijpanelen kunt u genieten van het zonlicht. Het slaapgedeelte, uitgerust met een lattenbodem, biedt u een heerlijke nachtrust onder de sterrenhemel.

Ontdek de Trigano ITINÉA

Raclet Safari

Tot slot, is het Safari model van Raclet een gewaardeerde optie. Door de royale leefruimte en de twee ruime slaapcabines vindt u genoeg ruimte om uit te rusten tijdens uw reis. De grote ramen bieden genoeg verlichting, maar bij (een iets) te schitterende lichtinval kunt u ook gemakkelijk de verduisterende rolgordijnen uitrollen. Grote ventilatieopeningen met muskietennetten dragen bovendien bij aan de ultieme ontspannen ervaring.

Ontdek de Raclet Safari

Meer weten? Kom op bezoek in onze showroom!

Bravo heeft al uw kampeer wensen in gedachten voor de perfecte luxe vouwwagen! Bent u benieuwd geworden naar welke (luxe) vouwwagens wij nog meer aanbieden, neem dan een kijkje in onze showroom in Ommen! Wij geven u graag advies over ons uitgebreid aanbod bestaande uit nieuwe vouwwagens en tweedehands vouwwagens. Samen met Bravo kunt u straks genieten van de ultieme comfortabele vakantie in een luxe vouwwagen die past bij uw wensen en stijl!

Geïnteresseerd? Wij geven u graag persoonlijk advies in onze showroom