Een middag naar Bravo: Plan uw volgende avontuur

Gastvrij zoals op de camping

Laat u inspireren bij Bravo Vouwwagenwereld

Bravo Vouwwagenwereld is meer dan een winkel, het is een bestemming voor kampeerders en avonturiers, een belevenis voor het hele gezin. Onze showroom is gevuld met de beste merken en de nieuwste modellen. Fantaseer over uw volgende vakantie en vind de vouwwagen die bij u past!

Indrukwekkende showroom

Word geïnspireerd, leef u uit, en krijg het echte kampeergevoel in onze uitgebreide showroom. Loop bij elke vouwwagen eens binnen en beeld u in hoe het zou zijn om ermee naar uw droombestemming te reizen!

Gezellig café

Kom lekker tot rust na een dagje in de showroom. Bij Bravo hebben we een vernieuwd café waarin u comfortabel en rustig kunt zitten. Dit natuurlijk onder het genot van een heerlijk bakje koffie en thee.

Knusse kinderbioscoop

Bravo Vouwwagenwereld is een belevenis voor het hele gezin. Als de kleintjes de showroom hebben ontdekt en even willen rusten kunnen ze zich vermaken in de kinderbioscoop terwijl u verder droomt over de mooiste vakantiebestemmingen. 

Gastvrijheid en Avontuur in Ommen

Beleef een onvergetelijke middag met de hele familie. Plan uw bezoek vandaag nog en ontdek de perfecte vouwwagen voor uw droomvakantie.

Tel. 0529 – 450567
info@bravovouwwagenwereld.nl

Haarsweg 87-89
7731 HJ Ommen

Routebeschrijving

Kijk alvast een keer rond

Neem voor uw bezoek alvast een virtuele tour door de showroom om een voorproefje te krijgen. 

Persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
Gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit vouwwagens