Coronavirus

Wij zijn geopend!

We verwelkomen u graag in onze showroom. U kunt op donderdag, vrijdag of zaterdag lekker binnenlopen of een afspraak maken. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn wij enkel op afspraak geopend.

Vouwwagen voordeel

Als dank voor het vertrouwen in de wereld en in Bravo Vouwwagenwereld, komen wij jullie graag tegemoet bij het aanschaffen van een vouwwagen. Kom langs in de showroom of vul het contactformulier in. Het is daarnaast ook mogelijk om een 1 op 1 afspraak te maken met ons. In overleg komen we samen tot een gepast voordeel.

Reserveer uw Vouwwagen

De zomer is nog ver weg en onze showroom staat nog vol, maar om zeker te zijn van uw perfecte vouwwagen, adviseren wij om uw occasion of nieuwe vouwwagen tijdig te reserveren of bestellen. Zo kunnen wij deze ook op tijd aan u uit leveren.

Digitale showroom

Interesse in een vouwwagen of accessoires, maar bezoekt u gezien de situatie onze showroom liever niet? Dat begrijpen wij bij Bravo. Vul ons contactformulier in en vermeld om welke vouwwagen(s) of accessoires het gaat. Wij voorzien u graag van foto’s en informatie.