Huur een Camp-let vouwwagen op de Camping Anna's Hoeve

Vouwwagen huren

U kunt ook een vouwwagen huren. Dit is de perfecte mogelijkheid om eerst een vouwwagen uit te proberen voordat je er één koopt. U ontdekt dan meteen een van onze Camp-let vouwwagens. Een vouwwagen huren midden in de natuur!

Camping Anna´s Hoeve
Steenoever 1
7731 PW te Ommen

Camp-let vouwwagen huren

In een Camp-let vouwwagen heeft u het comfort van kamperen met luxe, maar nog wel in een tent. De vouwwagen staat kant en klaar opgebouwd en is volledig ingericht om met het hele gezin van een kampeervakantie te genieten. U gaat genieten van comfortabele bedden, compleet ingerichte keuken, zitgedeelte en ruime luifel. Een vouwwagen huren in luxe!

Vouwwagen huren op Camping Anna’s Hoeve

Camping Anna’s Hoeve is gelegen aan de Overijsselse Vecht en grenst direct aan het Laarbos. U kampeert midden in de natuur en toch bent u in 10 minuten in het gezellige centrum van het Hanzestadje Ommen. Een perfecte locatie om een vouwwagen te huren. Met 250 meter oever is camping Anna’s Hoeve zeer geschikt om bijvoorbeeld eens een hengel uit te werpen of met een bootje de natuur te verkennen. Een betere uitvalsbasis voor wandel- fiets- en ontdekkingstochten kun je niet bedenken.

Met een mooie omgeving en de Camp-let vouwwagen proef je het echte kamperen. Probeer jij het ook uit?

Vouwwagen huren 

Vanaf 19 juni tot 27 augustus hebben wij twee ingerichte vouwwagens in de verhuur op Camping Anna’s Hoeve. In de ingerichte Camp-let vouwwagen is het comfort van kamperen met luxe, maar nog wel in een tent, voor een avontuurlijk gevoel en het contact met de natuur. Op deze manier kunt u perfect een vouwwagen vakantie uitproberen.

Huur een Camp-Let

Vouwwagen huren voor gezin of stel

De Camp-let is geschikt voor maximaal 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen) en is geplaatst op vlonders.  Dit model beschikt over 2 x 2 persoon bed van 140×200 met een binnentent en een zijtent voor 2 kinderen. De vouwwagen is ingericht met een eetkamer set en stoelen, met extra luxe stoelen. De keuken heeft een 2-pits gasstel, een tafelmodel koelkast met vriesvak en een keukenkast met keukeninventaris, een koffiezetapparaat, waterkoker, kachel en natuurlijk verlichting.

Waarom een vouwwagen huren bij Bravo Vouwwagenwereld?

Bravo Vouwwagenwereld heeft een unieke samenwerking met Camping Anna’s Hoeve. Hierdoor kun je een luxe vouwwagen huren en  uitproberen op een prachtige camping midden in de natuur. Op Camping Anna’s Hoeve is een groot spectrum activiteiten te boeken. Een vouwwagen huren is dus een perfecte mogelijkheid om een onbezorgde vakantie te hebben.

Vouwwagen huren in prachtige natuur

Camping Anna’s hoeve is gelegen midden in het hart van het Vechtdal. Een prachtig natuurgebied met volop wandel-, boot- en fietsroutes. Camping Anna’s Hoeve in Ommen is de ideale uitvalsbasis voor uw ontdekkingsreis door het Vechtdal.

Naast vouwwagens, ook fietsverhuur

Om het natuurgebied goed te verkennen, kunt u ook terecht voor (elektrische) fietsverhuur bij Camping Anna’s Hoeve. Vechtdal Overijssel heeft de mooiste fietsroutes van het Vechtdal samengesteld die via het knooppuntensysteem of met bewegwijzerde bordjes heel eenvoudig te fietsen zijn.

Bootverhuur

Verken in alle rust het mooie Overijsselse Vechtdal in een 6-persoons sloepje. U kunt een vechtsloep, elektrische sloep of rondvaart boeken. Voor meer informatie, bezoek de website van Rederij Peters.