Camp-Let huren

Huur een Camp-let Vouwwagen op de Camping Anna’s Hoeve.

Je kunt ook een Camp-let huren. Dit is de perfecte mogelijkheid om eerst een Camp-let uit te proberen voordat je er één koopt. En dan ontdek je ook gelijk het meest luxe model van Camp-let uit.

Camping Anna´s Hoeve
Steenoever 1
7731 PW te Ommen

Huur een Camp-let

In een Camp-let Premium vouwwagen heb je het comfort van kamperen met luxe, maar nog wel in een tent. De vouwwagen staat kant en klaar opgebouwd en is volledig ingericht om met het hele gezin van een kampeervakantie te genieten. Je gaat genieten van comfortabele, ruime bedden op luxe lattenbodems, compleet ingerichte keuken, zitgedeelte, luifel, noem maar op.

Camping Anna’s Hoeve is gelegen aan de Overijsselse Vecht en grenst direct aan het Laarbos. U kampeert midden in de natuur en toch bent u in 10 minuten in het gezellige centrum van het Hanzestadje Ommen. Met 250 meter oever is camping Anna’s Hoeve zeer geschikt om bijvoorbeeld eens een hengel uit te werpen of met een bootje de natuur te verkennen. Een betere uitvalsbasis voor wandel- fiets- en ontdekkingstochten kun je niet bedenken.

Met een mooie omgeving en de Camp-let Premium vouwwagen proef je het echte kamperen. Probeer jij het ook uit?

Vouwwagen huren 

Vanaf 19 juni tot 27 augustus hebben wij twee ingerichte vouwwagens in de verhuur op Camping Anna’s Hoeve. In de ingerichte Camp-let vouwwagen is het comfort van kamperen met luxe, maar nog wel in een tent, voor een avontuurlijk gevoel en het contact met de natuur.

De Camp-let is geschikt voor maximaal 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen) en is geplaatst op vlonders.  Dit model beschikt over 2 x 2 persoon bed van 140×200 met een binnentent en een zijtent voor 2 kinderen. De vouwwagen is ingericht met een eetkamer set en stoelen, met extra luxe stoelen. De keuken heeft een 2-pits gasstel, een tafelmodel koelkast met vriesvak en een keukenkast met keukeninventaris, een koffiezetapparaat, waterkoker, kachel en natuurlijk verlichting.

Huur een Camp-Let