Camp-let vouwwagens

Camp-let wordt gemaakt van de beste materialen. Daarom zult u, gedurende vele jaren veel plezier beleven van uw Camp-let.

Download brochure

Camp-let vouwwagens

Met het grote assortiment aan extra uitrusting, kunt u uw Camp-let aan uw veranderende behoeften aanpassen. Wenst u reisgemak in de sfeer van natuur en vrijheid, bekijk dan de verschillende Camp-let modellen.

Geïnteresseerd? We laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.

persoonlijk advies
Indrukwekkende showroom
gastvrij zoals op de camping
Uitgebreide demonstraties
100% kwaliteit

In slechts drie minuten tijd is uw Camp-let kaar voor gebruik – en nog sneller is hij weer op te vouwen en bent u klaar voor vertrek. Het is een waar genoegen om rond te rijden met een Camp-let achter de auto. De voortreffelijke rij-eigenschappen, het vrije uitzicht naar achteren, het gunstige brandstofverbruik en het mooie design, heeft de Camp-let vouwcaravan, door de jaren heen, voor veel kampeerders, tot een populaire reisgenoot gemaakt.

Wenst u reisgemak in de sfeer van natuur en vrijheid, bekijk dan de verschillende Camp-let modellen. U zult vast en zeker een model vinden dat precies bij u past.

Reviews

Geen gejaag, alle tijd voor vragen

Wat een fijne mensen Jolanda en Robin. Geen gejaag, alle tijd voor vragen, voordoen hoe het moet, nette prijs, meedenken in de beste aanschaf met onze overgang van gezin met 4 pubers naar 2 ouders en losse pubervakanties. De Trigano Alpha dus!

Jolanda Voskea
Bedankt voor jullie service en meedenken

Bedankt voor jullie service en meedenken deze week. We weten nu eindelijk hoe we dit jaar op vakantie gaan!

José Merjenburgh
Top service & gezelligheid

Voordat je er met de aangekochte vouwwagen de deur verlaat is alles ondersteboven gehaald ter controle, zodat je geen verrassingen tegenkomt als je gaat opbouwen dat is echte service en wij een zeer tevreden klant top Bravo en was ook gezellig tot snel voor een bakkie

Marco Walker
Mooie showroom en leuke mensen

Een super mooie showroom met ruim aanbod. Er werken hele fijne, leuke mensen die je goed kunnen adviseren!

Maria Belen Lecaro
Kortom TOP!

Mooie winkel, met prachtige vouwwagens. Zowel nieuw als gebruikt! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor hun klanten. Laten de mogelijkheden van de diverse vouwwagens zien ( incl. demonstraties in- en uitklappen)

Luc Schafrat

Onze Camp-let modellen

Camp-let Classic North Limited Edition
Een unieke vouwwagen voor het hele gezin.
Camp-let Passion
Waar en wanneer je wilt van de prachtige natuur genieten.
Camp-let Dream
Voor iedereen die regelmatig wilt verplaatsen.

Geïnteresseerd? We laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.