Coronavirus

Wij zijn geopend!

Het welzijn van onze werknemers en klanten staat voorop en volgen daarom de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Wij gaan er van uit dat u dat ook doet! We verwelkomen u graag in onze showroom, maar zullen afstand bewaren en u geen hand geven. Geplande afspraken en onderhoudsbeurten gaan gewoon door.

Vouwwagen voordeel

Als dank voor het vertrouwen in de wereld en in Bravo Vouwwagenwereld, komen wij jullie graag tegemoet bij het aanschaffen van een vouwwagen. Kom langs in de showroom of vul het contactformulier in. Het is daarnaast ook mogelijk om een 1 op 1 afspraak te maken met ons. In overleg komen we samen tot een gepast voordeel.

Reserveer uw Vouwwagen

Vouwwagen fabrikanten hebben tijdelijk hun productie stilgezet. De zomer is nog ver weg en onze showroom staat nog vol, maar om zeker te zijn van uw perfecte vouwwagen, adviseren wij om uw occasion of nieuwe vouwwagen tijdig te reserveren. Mocht uw vouwwagen model niet meer in onze showroom staan, dan kunnen wij deze ondanks de situatie bestellen. Zodra de productie weer opgang is, ontvangt u als eerste uw vouwwagen.

Digitale showroom & Gratis stalling

Interesse in een vouwwagen of accessoires, maar bezoekt u gezien de situatie onze showroom liever niet? Dat begrijpen wij bij Bravo. Vul ons contactformulier in en vermeld om welke vouwwagen(s) of accessoires het gaat. Wij voorzien u graag van foto’s en informatie.

Bij aankoop van een vouwwagen kunt u gratis gebruik maken van onze stalling.