30 jaar Bravo Vouwwagenwereld.            365 dagen feest en wij trakteren!

Jubileumactie

Bravo Vouwwagenwereld bestaat vanaf januari al 30 jaar en dat vieren we geen dag, geen week, geen maand, maar een jaar lang! Om te vieren dat we onze passie al 30 jaar kunnen beoefenen trakteren wij heel 2021 op een goodybag bij elke verkochte vouwwagen. Als u de vouwwagen in 2020 hebt gekocht, maar in 2021 pas komt ophalen, heeft u nog steeds recht op onze goodybag. De goodybag is een handige rugtas (zie afbeelding hiernaast) met daarin leuke gadgets voor op de camping. De inhoud van de goodybag blijft een verrassing!

Dan hebben we ook een leuke actie voor u!

Al eerder een vouwwagen bij ons gekocht?

Naast de goodybags die we heel 2021 weggeven, hebben we nog een andere actie voor al onze bestaande klanten.We gaan 2x €250 aan campingtegoed verloten! 1 loting doen we voor de zomer en de andere in het najaar. U ontvangt een waardebon van €250 die u kunt uitgeven om uw kampeervakantie nóg leuker te maken. Laat hieronder de gegevens achter waarmee u bij ons klant bent geworden en u doet automatisch mee in onze loting.

30 jaar inspireren

30 jaar geleden begon Bravo Vouwwagenwereld als een hobby aan huis. Inmiddels zijn we gegroeid tot een van de grootste vouwwagen specialisten in heel Nederland. Daar zijn we niet alleen heel erg trots op, maar ook heel erg dankbaar voor. Dankzij onze trouwe klanten kunnen we al 30 jaar onze passie beoefenen en mensen inspireren met prachtige vouwwagens, goede service en vakmensen. De zoektocht naar de perfecte vouwwagen moet namelijk net zo gezellig zijn als op de camping zelf.