Wilt u uw vouwwagen verkopen? Plaats dan gratis uw advertentie. Veel vouwwagenliefhebbers bezoeken onze site regelmatig, maak er gebruik van!

Alpenkreuzer Duet Royale

Alpenkreuzer Duet Royale

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Ruime alpenkreuzer, 4 vaste slaapplaatsen en extra ruimte naast zitgedeelte waar ook nog 2 luchtbedden passen. Vouwwagen is voorzien van divers servies, haringen en andere extra's. Wij zijn over gestapt naar een caravan, maar hebben onwijs veel plezier met deze vouwwagen gehad. Hij is nog in prima staat, maar heeft natuurlijk wel gebruikssporen.

€ 400,- Asperen
Roadmaster familly s

Roadmaster familly s

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel

Roadmaster family s van 1996 De foto van de buitenkant is van internet maar is wel hetzelfde ik heb zelf er geen foto van Er zitten 2 slaapcabines bij en 2 matrasjes met hoeslakens in het midden van de vouwwagen heb je een zitje onder de vouwwagen kan je ook nog 2 slaapcabines plaatsen zodat je in totaal met 8 personen kan kamperen die zitten er niet bij Inclusief grondzeilen Disselbak met slot Keukenblok met kleine gasfles Hij is niet lek maar kan eventueel geïmpregneerd worden met de flessen die er bij zitten. Er zit een fietsenrek bovenop de deksel voor 4 fietsen

€ 750,- Rilland
Naar boven